S radosťou sme zavítali na Ekonomickú fakultu Technickej univerzity v Košiciach, kde sme mali možnosť predstaviť študentom v poradí už 19. kolo Súťaže inovatívnych nápadov. Súťaž je určená všetkým, ktorí majú originálne nápady a túžbu premeniť ich na úspešný startup.

Počas našej prezentácie sme študentom podrobne vysvetlili, ako môžu z ich kreatívnej myšlienky vytvoriť prosperujúci podnik. Na tejto ceste ich budú sprevádzať mentori z rôznych oblastí podnikania, ktorí im pomôžu zvládnuť všetky fázy rozvoja projektu – od prvotnej myšlienky až po úspešné uvedenie na trh.

Na študentov čaká množstvo zaujímavých aktivít ako sú interaktívne bootcampy zamerané na rozvoj praktických podnikateľských zručností. Navyše, motivujúce prednášky od úspešných podnikateľov a odborníkov v oblasti inovácií poskytnú potrebnú inšpiráciu na ďalšie kroky v ich podnikateľskom rozvoji.

Jedným z hlavných posolstiev, ktoré sme študentom zdôraznili, je, že všetko, čo potrebujú na začiatok, je dobrý nápad! Ak majú inovatívny nápad, majú šancu zmeniť svet, alebo aspoň zlepšiť jeho časť. A v tom im vieme pomôcť – našimi skúsenosťami, odbornou podporou a programom navrhnutým tak, aby premenil ich víziu na skutočnosť.

Registrácia do 19. kola Súťaže inovatívnych nápadov je otvorená do 24. novembra 2024. Stačí vyplniť formulár na našej webovej stránke www.startupcentrum.sk/registracia.

Neváhajte a staňte sa súčasťou komunity mladých podnikateľov, ktorí sa snažia prinášať inovácie a zlepšenia do každodenného života!

Tešíme sa na vaše nápady!