ScratchatON 2024 v Košiciach

Kedy?

Kde?

Pridaj sa k nám na ScratchatON 2024 v Košiciach, jedinečný workshop pre všetkých, ktorí chcú vyskúšať programovanie v jazyku Scratch. Či už si začiatočníčka alebo pokročilá, tento workshop je šitý na mieru pre teba! Príď 30. novembra 2024 od 9:00 do 13:00 do UVP TECHNICOM na Technickej univerzite v Košiciach a nauč sa, ako naprogramovať vlastnú hru alebo animáciu. Okrem programovania sa postaráme aj o zábavu a príjemnú atmosféru.

Pozývame aj rodičov! Počas spoločných raňajok si môžete vypočuť zaujímavú diskusiu o kariérnych príležitostiach pre dievčatá v dynamickom svete technológií.

Nevyžaduje sa žiadna predchádzajúca skúsenosť, všetko, čo potrebujete, je dobrá nálada a chuť naučiť sa niečo nové. Rozdelíme sa do tímov podľa úrovne zručností a na záver si všetci predvedieme, čo sme spolu vytvorili. Nezmeškaj túto príležitosť a príď si s nami užiť programovanie a tvorenie hier!

Podujatie realizuje AjTYvIT v spolupráci s UVP TECHNICOM. Viac na stránkach: https://ajtyvit.sk/podujatia/scratchaton-2024-v-kosiciach/