Séria COMPASS workshopov

Kedy?

Kde?

Unlocking Excellence: Navigating Best Practices in Research and Innovation 

V máji vrcholí realizácia satelitného projektu COMPASS, ktorý je vlajkovou iniciatívou našej Európskej univerzity Ulysseus v oblasti výskumu a inovácií. Pri tejto príležitosti organizujeme v utorok 21. mája sériu mini-workshopov na aktuálne témy projektu: formovanie ERA hub-ov, medzinárodná spolupráca vo výskume, participatívna tvorba platforiem otvorenej vedy, zapájanie komunity a témy rodovej rovnosti vo výskume a inováciách.

Séria, vo forme šiestich 45-minútových workshopov, bude prebiehať online, so začiatkom o 09:45 a plánovaným ukončením o 14:15. TUKE v rámci podujatia organizuje workshop prezentujúci prístupy, akým spôsobom dokážeme v rámci Európskej univerzity Ulysseus prispieť k téme formovania a transformácie modelov ERA hub-ov. Workshop so začiatkom o 10:00 bude viesť Radoslav Delina.

Bližšie informácie o podujatí, program a registračný formulár: https://ulysseus.eu/events/compass-workshops/

O projekte Compass

Satelitný projekt COMPASS je vlajkovou loďou Európskej univerzity Ulysseus v oblasti výskumu a inovácií. Cieľom projektu je podporiť etablovanie Ulyssea ako modelu excelentnosti pre transformáciu výskumu a inovácií v súlade so zdieľanou, integrovanou a dlhodobou spoločnou stratégiou našej Európskej univerzity, čím sa posilnia synergie medzi Európskym výskumným priestorom a Európskym vzdelávacím priestorom. COMPASS podporuje rozvoj stratégií a konkrétnych akčných plánov a posilňuje svoju spoločnú dlhodobú víziu výskumu a inovácií s cieľom dosiahnuť systémový, štrukturálny a udržateľný vplyv na všetkých úrovniach zapojených inštitúcií.

Viac informácií: ulysseus.eu/compass