Názov podujatia: Online brokerage event 4th Biobased Economy Conference – Virtual edition
Kedy? 5. jún

Cieľom podujatia bude prepojiť regionálnych aj medzinárodných hráčov z rôznych sektorov, ktorí majú záujem nájsť si partnera na spoluprácu v oblasti biohospodárstva. Bude sa konať online 5. júna 2020 na základe vopred dohodnutých bilaterálnych stretnutí. Hlavným organizátorom sú priemyselné klastre z regiónu Brandenbursko, účasť organizácií na B2B zabezpečuje celoeurópska sieť Enterprise Europe Network.

B2B akcia je otvorená pre všetky typy účastníkov (firmy, asociácie, klastre, univerzity, výskumné inštitúcie, samosprávy, výskumníkov jednotlivcov a i.).

V prípade záujmu o účasť sa registrujte a vyplňte profil Vašej organizácie na: https://biobased2020.b2match.io/home Čím skôr sa registrujete, tým skôr si môžete vyberať partnerov na stretnutia. Stretnutie sa uskutoční len ak ho potvrdí aj druhá strana. !Dôležité!: pri registrácii prosím uveďte ako Váš „Support Office“ CVTI SR.

Registrácia je otvorená do 22. mája 2020. Momentálne je registrovaných už vyše 100 účastníkov.

Viac  informácií o tom, ako budú prebiehať bilaterálne stretnutia je k dispozícii tu: https://biobased2020.b2match.io/page-801