Kooperačné podujatie v rámci SIDO 2024

Enterprise Europe Network vás pozýva na kooperačné podujatie SIDO 2024 so zameraním na oblasť internetu vecí (IoT), AI, robotiky, rozšírenej reality (XR) a kybernetickej bezpečnosti. Prihlásiť sa môžete najneskôr do 17. septembra 2024.

Dátum konania: 18.-19.9.2024 
Miesto konania: Lyon, Francúzsko + online
Prihláška: https://sido-2024.b2match.io/signup
Web stránka podujatia: https://sido-2024.b2match.io/ 

Podujatie je určené pre všetky typy spoločnosti a inštitúcie z oblasti výskumu a vývoja. Prináša jedinečnú príležitosť stretnúť sa s odborníkmi a startupmi pôsobiacimi v oblasti internetu vecí, umelej inteligencie, robotických riešení a zmiešanej/rozšírenej/virtuálnej reality.

Sektorové zameranie: mechatronika, hardvér, siete, konektivita, softvér, cloud, edge computing, dáta, IoT, AI, analýza dát, pohlcujúci obsah, vizualizácia dát, blockchain, bezpečnosť, NLP, strojové učenie, strojové videnie, HMI, nové materiály, XR …

Pre showroom a ďalšie aktivity sa môžete zaregistrovať TU.

Účasť na kooperačnom podujatí je bezplatná. Zaregistrujte sa na b2match platforme podujatia, vytvorte profil vašej spoločnosti, nezabudnite na vyplnenie „Marketplace“ a vyberte TUKE ako vašu podpornú inštitúciu v časti „Settings“ v rámci položky „Support office“. Ďakujeme. Po vašej registrácii vám bude profil aktivovaný. Následne si môžete prezerať profily zaregistrovaných účastníkov a žiadať ich o stretnutia.

Kontakt: Enterprise Europe Network pri UVP TECHNICOM, e-mail: een@uvptechnicom.sk