júl 4, 2024 | Ponuky na spoluprácu

Príležitosti na spoluprácu zverejnené v databáze Enterprise Europe Network v JÚNI 2024

Počas JÚNA 2024 bola Profile Opportunities Database siete Enterprise Europe Network obohatená o nové ponuky a požiadavky zahraničných spoločností. Tie hľadajú partnerov do projektov alebo výrobcov v rozličných priemyselných oblastiach.

Nahliadnite do výberu príležitostí na spoluprácu a nájdite aj vy svojho partnera pre ďalšie podnikateľské zámery.

Pre viac informácií o danej príležitosti kliknite na jej referenčné číslo.

Kompletný zoznam nájdete TU (alebo na oficiálnej stránke Enterprise Europe Network https://een.ec.europa.eu/ v časti „Partnering opportunities“).

 

 

Obchodné požiadavky

BRCZ20240605011

Český dodávateľ nástrojov a zariadení pre priemysel a obchod má záujem stať sa výhradným distribútorom nových produktov

Česká spoločnosť je dodávateľom nástrojov a zariadení pre priemysel, obchod a remeslá s viac ako 30-ročnými skúsenosťami vo svojom odbore. Spoločnosť má na sklade viac ako 10 000 položiek a ponúka tovar ako náradie, ochranné pomôcky, materiál, dielenský nábytok a stroje. V súčasnosti sa snaží rozšíriť svoje portfólio o nové výrobky z vyššie uvedených kategórií a ponúka sa ako výhradný distribútor výrobkov, ktoré budú na českom trhu novinkou.

 

BRDE20240603012

Nemecký výrobca udržateľných batériových úložných systémov hľadá dodávateľov komponentov

Nemecká spoločnosť vyrába trvalo udržateľné a vysoko výkonné batériové skladovacie systémy založené na už použitých batériách pre priemysel a obchod.

Spoločnosť v súčasnosti hľadá výrobcov vyrábajúcich:

– prípojnice a izolácie,

– podružné rozvody striedavého prúdu,

– vopred vyvinuté komponenty,

– káblové zostavy.

 

BRSE20240604001

Švédska spoločnosť zaoberajúca sa dizajnom nábytku hľadá výrobcu vysokokvalitných LED zrkadiel

Inovatívne architektonické a nábytkárske štúdio vo Švédsku hľadá výrobného partnera pre výrobu LED zrkadiel. Spoločnosť požaduje vývoj prototypu a sériovú výrobu.

BRNL20240606007

Holandská spoločnosť pôsobiaca v oblasti (neuro)rehabilitácie vyvinula školiaci produkt Mixed Reality a hľadá agentov, predajcov a/alebo partnerov v Európe na rozšírenie svojich obchodných aktivít

Holandská spoločnosť ponúka okuliare zmiešanej reality (MR), ktoré premietajú hologramy okolo osôb a zároveň im umožňujú vidieť reálny svet. Túto technológiu využíva spoločnosť na poskytovanie cielenej terapie pre špecifické skupiny pacientov. Prostredníctvom interaktívnych terapeutických sedení, 3D informačných modulov a školení o scenároch pre zdravotníckych pracovníkov spoločnosť zintenzívňuje terapeutický zážitok. Spoločnosť má záujem uviesť svoje produkty na trh v ďalších krajinách Európy.

BRPL20240607001

Poľská platforma spájajúca zákazníkov a dodávateľov hľadá výrobcov alebo distribútorov zdravotníckeho vybavenia

On-line platforma bola zriadená na prepojenie kupujúcich a predávajúcich zdravotníckeho vybavenia s cieľom uľahčiť predaj zariadení nemocniciam, laboratóriám atď. Poľská spoločnosť má záujem nadviazať dlhodobú spoluprácu s výrobcami alebo distribútormi zdravotníckeho vybavenia, ktorí majú záujem propagovať a predávať svoje výrobky v Poľsku prostredníctvom danej platformy. Spoločnosť ponúka spoluprácu na základe dohody o poskytovaní služieb.

BRDK20240607002

Veľkoobchodná a dizajnérska spoločnosť v oblasti detských a bezpečnostných produktov hľadá výrobcu a investora pre patentovanú inováciu pracky

Dánska veľkoobchodná a dizajnérska spoločnosť špecializujúca sa na detské a bezpečnostné produkty vyvinula a patentovala jedinečnú 2-klikovú bezpečnostnú 3-cestnú pracku, primárne zameranú na dánsky trh s detskými postrojmi. Spoločnosť hľadá výrobného partnera.

 

BRSE20240607010

Švédska spoločnosť hľadá dodávateľa pre svoje vlastné modulárne solárne prístrešky

Švédska spoločnosť s vlastným vývojom modulárnych solárnych prístreškov, ktoré integrujú vysokoúčinné solárne panely, nabíjačky elektrických vozidiel a systémy na ukladanie batérií, hľadá dodávateľa s primeranými odbornými znalosťami a kapacitami na výrobu svojich výrobkov. Prístrešky sú vyrobené z vysokokvalitnej a odolnej ocele a sú vybavené modernými solárnymi panelmi. Prístrešky sú určené na použitie na parkoviskách vrátane príjazdových ciest k obytným domom, komerčných parkovísk a veľkokapacitných parkovísk.

BRHU20240610016

Maďarská veľkoobchodná a maloobchodná spoločnosť hľadá dodávateľov kuchynského oleja, cukru, suchých cestovín, ryže, múky a mlieka vo veľkom rozsahu na ďalší predaj pre stravovacie zariadenia

Maďarská spoločnosť sa zaoberá veľkoobchodom, maloobchodom a ďalším predajom výrobkov potravinárskeho priemyslu. Hľadá dodávateľov nasledujúcich výrobkov na ďalší predaj svojim partnerom:

    – kuchynský olej v 1 litrovom, 5 litrovom a gastro balení;

    – cukor v 1 kg, 5 kg a 25 kg baleniach;

    – rôzne druhy suchých cestovín pre stravovacie zariadenia;

    – ryža;

    – múka;

    – trvanlivé mlieko s obsahom tuku 1,5 %.

Spoločnosť má záujem o nové výrobky na maďarskom trhu určené pre stravovacie zariadenia (nie maloobchod).

BRDE20240612006

Nemecký prevádzkovateľ kameňolomov hľadá na základe obchodnej zmluvy e-sklápač

Nemecký ťažobný podnik zameraný na ťažbu čadiča a diabasu má záujem nahradiť svoj ťažký vyklápač s naftovým pohonom, e-sklápačom. Spoločnosť hľadá firmu, ktorá ponúka e-sklápacie vozidlá na základe obchodnej zmluvy.

BRES20240612012

Španielsky výrobca asfaltových zmesí hľadá dodávateľov pevného asfaltu a bubnové taviace zariadenia na asfalt

Španielska spoločnosť špecializujúca sa na asfaltovanie a výstavbu ciest s viac ako 70-ročnými skúsenosťami v tomto odvetví hľadá dodávateľov taviacich bubnov na pevný asfalt a bitúmen na výrobu rôznych druhov asfaltových zmesí. Firma má záujem najmä o výrobky, ktoré sa už nachádzajú na trhu. Španielska spoločnosť hľadá partnerov na spoluprácu formou dodávateľskej zmluvy.

BRAT20240612010

Rakúska spoločnosť zameraná na afro-produkty hľadá dodávateľa afrických potravín a kozmetiky a ponúka spoluprácu na základe dodávateľskej zmluvy

Rakúska spoločnosť pôsobiaca na trhu od roku 2005 hľadá dodávateľov, ktorí dokážu dodávať africké potraviny a kozmetické výrobky do Rakúska. Táto spoločnosť sa takmer 20 rokov stará o potreby afrických prisťahovalcov a ľudí zaujímajúcich sa o africkú kultúru. Ponúka spoluprácu na základe dodávateľskej zmluvy.

BRSE20240613015

Švédsky internetový predajca luxusného tovaru hľadá dodávateľov tašiek, šperkov, slnečných okuliarov, opaskov atď.

Švédsky internetový predajca luxusného tovaru hľadá dodávateľov tašiek, kabeliek, slnečných okuliarov, šperkov, opaskov, sponiek do vlasov a podobných produktov v rámci tejto kategórie produktov. Spoločnosť v súčasnosti predáva svoje produkty vo Švédsku, ale jej cieľom je rozšíriť svoje pôsobenie na celom európskom trhu. Cieľom spoločnosti je zostaviť portfólio vybraných produktov, kde budú zastúpené vysokokvalitné a udržateľné výrobky pre uvedomelých spotrebiteľov.

 

BRPL20240617012

Poľský výrobca prírodnej kozmetiky na báze minerálneho bahna hľadá skúsených partnerov na vývoj nových, inovatívnych receptúr.

Spoločnosť je výrobcom vysokokvalitnej kozmetiky na báze minerálneho bahna. V súčasnosti má vyvinutých 8 vlajkových produktov: micelárnu vodu, penu na umývanie tváre, gél na umývanie tváre, bahenné masky, vodné sérum, sérum na odfarbenie, soľ do kúpeľa, mydlo do kúpeľa. Spoločnosť hľadá know-how v oblasti vývoja nových receptúr a propagácie svojej značky.

 

BRLT20240618012

Litovská materská škola hľadá vzdelávacie riešenia pre rozvoj detí

Materská škola v Litve sa usiluje o vytvorenie bezpečného a výchovného prostredia, ktoré podporuje rast a rozvoj detí. V súčasnosti hľadá inovatívne riešenia, ktoré by mohla integrovať do svojich každodenných aktivít.

BOPL20240607016

Poľský poskytovateľ termovízneho softvéru hľadá partnerov pôsobiacich na trhu so solárnou energiou

Poľská spoločnosť vyvinula softvér, ktorý obsahuje funkcie na úpravu, analýzu, spracovanie a vykazovanie termovíznych snímok. Spoločnosť hľadá partnerov, ktorí majú záujem o najnovší softvér umožňujúci inšpektorom solárnych panelov automatizovať dokumentáciu ich kontrol bez akejkoľvek integrácie alebo špecializovaného hardvéru.

BRGB20240619004 

MSP v Spojenom kráľovstve hľadá partnerov s odbornými znalosťami v oblasti výroby zdravotníckych kardiologických zariadení prostredníctvom dohody o outsourcingu

MSP so sídlom v Spojenom kráľovstve vyvinul výrobok zameraný na riešenie kritického problému pooperačnej tamponády srdca. Ich riešenie využíva špičkovú technológiu, ktorá umožňuje včasnú diagnostiku a zásah, čím sa znižuje úmrtnosť a zlepšujú výsledky pacientov. MSP hľadá výrobcov originálneho vybavenia (OEM) s odbornými znalosťami v oblasti výroby zdravotníckeho kardiologického vybavenia prostredníctvom dohody o outsourcingu.

BRFR20240618023

Francúzska importno-exportná spoločnosť hľadá zahraničných dodávateľov v potravinárskom sektore

Francúzska spoločnosť pôsobiaca v centre Paríža, špecializujúca sa na dovoz a vývoz, hľadá spoľahlivých zahraničných dodávateľov sušeného mlieka, cukru, slnečnicového oleja, múky, fazule a palmového oleja. Spoločnosť má záujem uzavrieť dlhodobé obchodné dohody s cieľom zabezpečiť stabilné dodávky a uspokojiť dopyt zákazníkov.

BRIE20240619005

Írsky MSP špecializujúci sa na ručne vyrábané remeselné výrobky pre starostlivosť o pleť a životný štýl hľadá partnera na výrobu mydlového základu „Melt and Pour, No Sweat/No Cry“ na použitie vo svojich mydlových výrobkoch

Írsky MSP so sídlom na východe Írska vyrába remeselné mydlá inšpirované írskou kultúrou a divokou prírodou. Tieto ručne vyrábané výrobky oslavujú podstatu Írska a ponúkajú jedinečné, ekologické darčeky. Spoločnosť má záujem o medzinárodnú expanziu a preto hľadá výrobcu mydlového základu „Melt and Pour, No Sweat/No Cry“, ktorý by sa používal v ich remeselných mydlách.

BRIT20240624017

Talianska svadobná spoločnosť hľadá dodávateľov nových certifikovaných udržateľných tkanín pre svoju výrobu „Made in Italy“

Talianska spoločnosť pôsobiaca na trhu svadobných šiat hľadá dodávateľov nových certifikovaných udržateľných látok pre svoju kolekciu. Výhodou dodávateľa bude jeho schopnosť ponúknuť služby na mieru (farbenie, potlač alebo konečná úprava), aby splnil jedinečné špecifikácie a požiadavky na dizajn.

Technologické požiadavky

TRAT20240612009

Rakúska spoločnosť hľadá partnera na spoločný vývoj inteligentných kancelárskych zariadení s umelou inteligenciou na automatizáciu pracovných postupov pri fyzických stretnutiach

Rakúska spoločnosť sa špecializuje na vývoj a prevádzku lokálnych riešení umelej inteligencie. V súčasnosti sa usiluje o zvýšenie produktivity kancelárií prostredníctvom automatizovaných pracovných postupov a získavania informácií v reálnom čase počas stretnutí vývojom kancelárskych zariadení s umelou inteligenciou. Hľadá partnerov kvalifikovaných vo výrobe inteligentných kancelárskych zariadení, ako sú mikrofóny alebo reproduktory, aby spoločne vyvinuli a integrovali schopnosti AI do svojich produktov na základe dohody o technologickej spolupráci.

TRGB20240607011

Britská spoločnosť zaoberajúca sa technológiou vodíkových elektrolyzérov hľadá partnera pre vývoj anódového katalyzátora s nízkym obsahom irídia na komerčnú výrobu vodíka

Britská spoločnosť zaoberajúca sa technológiou vodíkových elektrolyzérov hľadá špecializovaných technologických partnerov na spoločný vývoj anódového katalyzátora novej generácie (s minimalizáciou použitia irídia) pre komerčnú výrobu vodíka pomocou polymérnych elektrolytových membrán (PEM) vo veľkom meradle. Hľadá partnerstvo prostredníctvom obchodnej dohody s technickou pomocou.

TRES20240603017

Výzva pre inovátorov v oblasti bazénov a wellness

Španielska nadnárodná spoločnosť zameraná na oblasť bazénov a wellness spustila prvý a jedinečný rizikový fond špecializovaný na bazény a wellness na celom svete. Hľadá start-upy ponúkajúce nové riešenia, ktoré môžu zlepšiť odvetvie bazénov a wellness.

Oblasti záujmu:

– Prepojené bazény a integrácia inteligentných technológií.

– Optimalizácia zdrojov, spotreby energie a vody.

– Digitálne platformy a virtuálne služby.

– Používanie inovatívnych materiálov.

– Bezpečnostné a ochranné systémy.

– Robotika a zariadenia.

– Inovatívne spotrebné výrobky.

TRLV20240607018

Lotyšská spoločnosť hľadá univerzitu ako partnera pre spoločný vývoj projektu ekologickej dopravnej platformy Woodpecker

Woodpecker Vehicle Project (https://woodpeck.org) – priekopnícka iniciatíva zameraná na vývoj inovatívnych, trvalo udržateľných dopravných riešení. Projekt je v popredí navrhovania a výroby vozidiel, ktoré nielenže spĺňajú najvyššie štandardy šetrnosti k životnému prostrediu, ale tiež nanovo definujú užívateľskú dostupnosť a mestskú mobilitu. Spoločnosť hľadá univerzitu so záujmom spolupracovať na vývoji.

 

TRFR20240611023

Hľadá sa partner na nanášanie a výrobu tenkých kovových vzorov na 3D mikroobjektoch s nízkou drsnosťou

Francúzsky a americký univerzitný spin-off, ktorý vyvíja revolučné autonómne, bezdrôtové a bezbatériové mikrosystémy pre udržateľnejšiu budúcnosť, vyvíja fygitálny materiál, viacúčelovú technológiu založenú na spolupráci autonómnych mikrorobotov na vytváranie interaktívnych „fygitálnych“ foriem. Spoločnosť hľadá priemyselne využiteľnú technológiu na výrobu 3D kvázi guľových plášťov s nízkou drsnosťou pre mikroroboty a ich pokrytie tenkými elektródovými vzormi. Spoločnosť hľadá priemyselných alebo akademických partnerov, ktorí sa špecializujú na technológie tenkých vrstiev alebo nanášanie kovov na 3D substráty, odborníkov na spracovanie polymérov, mikrovstrekovanie alebo aditívnu výrobu, ktorí sú schopní splniť špecifikácie s ohľadom na malú veľkosť 3D objektov.

TRPL20240620001

Poľský distribútor hľadá špičkové riešenia pre robotiku

Poľský MSP so sídlom v strednej časti Poľska je expertom na distribúciu moderných riešení pre rôzne odvetvia priemyslu (napr. poľnohospodársko-potravinársky, papierenský, chemický, drevársky). Hľadá výrobcov v oblasti robotiky a ponúka spoluprácu na základe zmluvy o distribučných službách.

Výskumno-vývojové požiadavky

RDRBE20240614010

Belgický poskytovateľ inteligentných parkovacích riešení má záujem pripojiť sa ku konzorciu v rámci HORIZON-CL5-2024-D6-01-0

Belgický MSP je priekopníkom v oblasti adaptívneho využívania parkovacích zariadení v moderných mestách, kde sa parkoviská stávajú viacúčelovými centrami mobility. Slúžia ako základná softvérová platforma, ktorá spravuje infraštruktúru a prevádzku parkovísk a umožňuje efektívne vykonávanie služieb mobility. Spoločnosť má záujem zapojiť sa do konzorcia v rámci HORIZON-CL5-2024-D6-01-06 (termín: 05/09/2024). Je otvorená diskutovať aj o iných nástrojoch financovania EÚ (DUT partnership, Eurostars…).

Uzávierka žiadostí: 15.8.2024

Uzávierka výzvy: 5.9.2024

RDRBG20240624004

Bulharská stredná škola hľadá partnerov na spoločné podanie projektu Erasmus + KA2 v oblasti školského vzdelávania

Bulharská stredná škola je etablovanou strednou školou s vyučovacím jazykom anglickým s 65-ročnou históriou poskytovania kvalitného anglického jazyka a všeobecného vzdelávania. Hľadá partnerov do projektu školského vzdelávania v rámci programu Erasmus+. Cieľom projektu je vytvoriť spoločné online úložisko interaktívnych hypermediálnych učebných materiálov, cvičení a testov v cudzích jazykoch pre predmety STEM, geografia a podnikanie (STEM+G+E).

Uzávierka žiadostí: 16.12.2024

Uzávierka výzvy: 25.3.2025

RDRES20240624007

Španielsky MSP hľadá partnerov pre program Eurostars na vypracovanie projektu pre diaľkové zisťovanie archeologických nálezísk v rámci výzvy č. 7 programu Eurostars-3

Španielsky MSP špecializujúci sa na IKT hľadá partnerov do konzorcia v rámci programu Eurostars-3 Call 7. Cieľom konzorcia je vyvinúť digitálnu platformu pre pokročilú detekciu archeologických lokalít pomocou AI/ML a súborov leteckých/satelitných údajov. Cieľom projektu je postúpiť počiatočnú fázu PoC na úrovni TRL3 na úroveň TRL6. Spoločnosť hľadá partnerov s odbornými znalosťami v oblasti objavovania archeologických lokalít, vývoja algoritmov AI/ML a skúsenosťami s pozorovaním Zeme, LiDAR, SAR alebo podobnými súbormi údajov.

Uzávierka žiadostí: 12.7.2024

Uzávierka výzvy: 12.9.2024

RDRGB20240627015

Britský (škótsky) start-up vyvíjajúci kompostovateľné, funkčné a inteligentné obaly z cibuľových šupiek hľadá partnerov pre výskum a vývoj v pilotnom meradle, aby sa mohol prihlásiť do programu EIC Pathfinder „Prírodou inšpirované alternatívy pre obaly na potraviny a fólie pre poľnohospodárstvo“

Britský start-up využíva cibuľový odpad (šupky, stonky atď.) na výrobu fólií na báze celulózy na balenie potravín. Fólie sú funkcionalizované bioaktívnymi zlúčeninami získanými počas procesu zušľachťovania. Hľadá akademických aj priemyselných partnerov s preukázanými zručnosťami v oblasti zvyšovania výroby biofólií (odborníci na prenos znalostí) a extrakcie bioaktívnych látok (výskumná skupina), ktorí by sa uchádzali o výzvu EIC Pathfinder s termínom 16. októbra 2024.

Uzávierka žiadostí: 19.9.2024

Uzávierka výzvy: 16.10.2024

Ak vás niektorý z profilov zaujal, kontaktujte nás na een@uvptechnicom.sk, radi poskytneme bližšie informácie či kontakt na danú organizáciu.

Hľadáte nových obchodných partnerov, potrebujete dokončiť vývoj technológie alebo potrebujete lepšie riešenia pre svoje podnikanie?  Kontaktujte nás!