CIMIx – Creative Industries meet Industry 2024 | The Crossover Edition

Enterprise Europe Network v spolupráci s hlavnými organizátormi Aussenwirtschaft AustriaAdvantage Austria, rakúska agentúra pre internacionalizáciu a inovácie, Film and Music Austria, a celý rad vládnych  a priemyselných partnerov si vás dovoľujú pozvať na kooperačné podujatie so zameraním na kreatívny priemysel, CIMIx – Creative Industries meet Industry 2024 | The Crossover Edition #CIMIx2024. Prihlášky do 18. januára 2024.

Dátum konania: 18.-19.1.2024
Osobné stretnutia: 18.1.2024
Virtuálne stretnutia:
18.-19.1.2024
Miesto konania: Viedeň, Rakúsko + online
Registrácia: https://cimix2024.b2match.io/signup
Web stránka podujatia: https:/cimix2024.b2match.io/home

Nadchádzajúci ročník, ktorý nadviaže na úspešný debut formátu CIMIx v januári 2023, bude naďalej zdôrazňovať relevantné aktuálne témy a spájať spoločnosti z kreatívneho priemyslu. Cieľom podujatia CIMIx | The Crossover Edition je nadviazať spojenia medzi filmovým, zvukovým a herným priemyslom, pričom sa bude klásť dôraz na spoluprácu v oblasti produkčných a distribučných formátov spolu so skúmaním medzisektorových otázok, ako je umelá inteligencia, udeľovanie licencií a export.

Okrem toho, účastníci veľtrhu CIMIx budú mať 19. januára exkluzívnu možnosť prezrieť si významné produkčné priestory vo Viedni, pričom si budú môcť vybrať medzi novými štúdiami HQ7 alebo charakteristickou scénou Synchron Stage Vienna. K tomu je potrebná samostatná registrácia.

Pre koho je toto podujatie určené?

Na podujatí sa stretnú rakúski a medzinárodní profesionáli z filmového, zvukového a herného priemyslu, nákupcovia, predajcovia, producenti, developeri, držitelia licencií, distribútori, financujúce inštitúcie,  filmové komisie, médiá kreatívneho priemyslu ako aj poskytovatelia technických služieb a nových technológií (virtuálna realita, VFX, animácie atď.). Cieľom kooperačného podujatia je prostredníctvom naplánovaných stretnutí, vytváranie dôležitých sietí a partnerstiev.

Hlavné témy podujatia sú uvedené na tomto odkaze.

Upozorňujeme, že osobná účasť je spoplatnená (viac informácií TU). Účasť online formou je bezplatná.

Zaregistrujte sa na podujatie, vytvorte si profil a pri jeho vypĺňaní si v časti „Settings“ v rámci položky „Support office“ vyberte TUKE ako vašu podpornú inštitúciu. Nezabudnite na vyplnenie tzv. Marketplace. Následne vašu prihlášku obratom radi potvrdíme v registračnom systéme podujatia. Ďakujeme.

Kontakt: Enterprise Europe Network pri UVP TECHNICOM, e-mail: een@uvptechnicom.sk