Kooperačné podujatie SIDO 2023

Enterprise Europe Network pri UVP Technicom vás pozýva na kooperačné podujatie SIDO 2023 so zameraním na oblasť internetu vecí (IoT), umelej inteligencie (AI), robotiky a rozšírenej reality (XR). Prihlášky do 4. októbra 2023.

Dátum konania:

20.-21.9.2023  osobné stretnutia v meste Lyon
27.-28.9.2023  online stretnutia

Miesto konania: Lyon, Francúzsko/online

Registrácia otvorená do: do 4.10.2023
Prihláška: https://sido-2023.b2match.io/signup
Web stránka podujatia:  https://sido-2023.b2match.io/home
Web stránka veľtrhu: https://www.sido-lyon.com/en/

Podujatie je určené pre všetky typy spoločnosti a inštitúcie z oblasti výskumu a vývoja. Prináša jedinečnú príležitosť stretnúť sa s odborníkmi a startupmi pôsobiacimi v oblasti internetu vecí, umelej inteligencie, robotických riešení a zmiešanej/rozšírenej/virtuálnej reality.

Účasť na kooperačnom podujatí je bezplatná. Zaregistrujte sa na b2match platforme podujatia, vytvorte profil vašej spoločnosti, nezabudnite na vyplnenie „Marketplace“ a vyberte TUKE ako Vašu podpornú inštitúciu v časti „Settings“ v rámci položky „Support office“. Ďakujeme. Po vašej registrácii vám bude profil aktivovaný. Následne si môžete prezerať profily zaregistrovaných účastníkov a žiadať ich o stretnutia.

Zúčastnite sa aj ďalších aktivít SIDO 2023 – čakajú na vás inšpiratívne keynotes, workshopy a objavte najnovšie trendy v odvetviach IoT, AI, robotiky a XR.

Na predvádzací priestor a ďalšie aktivity sa môžete zaregistrovať kliknutím na tento odkaz.

Kontakt: Enterprise Europe Network pri UVP TECHNICOM, e-mail: een@uvptechnicom.sk