Webinár: Spolupráca s Ukrajinou – praktické rady a skúsenosti

Pretrvávajúca vojnová situácia na území Ukrajiny negatívne ovplyvňuje ekonomiku nielen daného štátu, ale celej svetovej ekonomiky. Napriek nepriaznivému stavu, väčšina ukrajinských organizácií aktívne pokračuje vo svojich obchodných činnostiach s cieľom udržať a podporiť ekonomiku krajiny.

Mnohí však stratili svoje podnikanie a začínajú odznova. V snahe obnovy krajiny sa takto vynárajú nové obchodné možnosti nielen domácim podnikateľom. Stratili ste aj vy svojich dodávateľov či odberateľov v dôsledku vojny? Ukrajinci vyvíjajú vysoké úsilie, aby napriek všetkému dokázali napredovať. Využite príležitosť pre svoje podnikanie pri obnove tejto krajiny aj vy!

Enterprise Europe Network Vás pozýva na webinár Spolupráca s Ukrajinou – praktické rady a skúsenosti, ktorý sa uskutoční dňa 17.5.2023 (streda) o 10.00hod. online.

Podujatie je určené všetkým, ktorí plánujú budúce podnikateľské aktivity na území Ukrajiny alebo s ukrajinskými organizáciami alebo ich zaujíma podnikateľské prostredie tejto krajiny. Vypočujte si skúsenosti a nechajte sa nimi inšpirovať.

Program:

10:00 Prezentácia služieb Enterprise Europe Network
10:10 Všeobecný prehľad o ekonomickej situácii a úrovni oživenia spoločností na Ukrajine Informácie o Enterprise Europe Network Ukraine a iných partnerských organizáciách Online platformy pre podporu dodávateľského reťazca
Olga Shubina – Kurulenko, Ukrajinská obchodná a priemyselná komora (anglický jazyk)
  Aktuálna situácia na Ukrajine a zmena podnikateľského prostredia v dôsledku relokácie podnikateľských subjektov z východu Ukrajiny na jej západnú časť.
Ing. Eduard Buraš – Poradca predsedu vlády SR pre cezhraničnú spoluprácu; Poradca ministra hospodárstva pre Ukrajinu
  Aké sú možnosti financovania pre slovenské podniky na teritóriu Ukrajiny?
Mgr. Diana Polónyi, PhD. – Riaditeľka komunikácie a medzinárodných vzťahov, EXIMBANKA SR
 

Dlhoročné skúsenosti slovenských podnikateľov so spoluprácou s Ukrajinou
Simona Konkoľová – Obchodná riaditeľka spoločnosti HYDINA SLOVENSKO s.r.o.
Ing. Matúš Murajda PhD. DBA. – Riaditeľ spoločnosti GEMOR Fashion s.r.o.
Eduard Popovič – CEO spoločnosti HRIIS s.r.o.

Prijmite naše pozvanie a prihláste sa elektronicky TU.

 

Registrácia je otvorená do 17.5.2023, 9:00hod. Predpokladaný čas trvania webinára max. 2 hod. Odkaz na pripojenie bude online účastníkom zaslaný krátko pred podujatím na email uvedený v registračnom formulári. Účasť na podujatí je pre malé a stredné podniky ZDARMA.

Kontakt
een@uvptechnicom.sk, Tel. číslo: +421 55 602 3661