Chem-Match: Corporates meet Startups 2022 „Green & Digital“

V dňoch 6. – 7. októbra 2022 sa vo Frankfurte uskutoční sprostredkovateľské podujatie Chem-Match: Corporates meet Startups 2022 „Green & Digital“, ktorého cieľom je iniciovať spoluprácu medzi chemickým priemyslom a start-upmi. Prihlášky do 7. októbra 2022.

Dátum konania: 6. – 7. október 2022

Miesto konania: Frankfurt, Nemecko

Registrácia otvorená do: 7. októbra 2022

Prihláška: https://chem-match2022.b2match.io/signup

Web stránka podujatia: https://chem-match2022.b2match.io/

Chemický priemysel v súčasnosti čelí rôznym výzvam. Otázky ako digitalizácia, zlepšovanie procesov, ekologická a sociálna zodpovednosť, dodávateľské reťazce a energetická kríza formujú nové výzvy pre spoločnosti. Tlak na inovácie je vysoký, pričom prekážkou zostáva potrebný čas. Ambiciózne spoločnosti sa pri inováciách spoliehajú na kooperatívne prístupy, pričom využívajú dynamiku startupov na urýchlenie svojho výskumu a vývoja.

Cieľom podujatia „Chem-Match: Corporates meet Startups“ je spájanie korporácií so startupmi z oblasti chémie, biotechnológie, bioelektroniky, environmentálnych technológií a udržateľnosti, riadenia digitálnych procesov a digitálnych inovácií.

Organizácia podujatia:

  • 5. – 6. októbra 2022 majú Start-upy a Scale-upy možnosť využiť sprostredkovateľské podujatie a program počas konferencie CIEX Europe 2022 conference, okrem toho majú možnosť stretnúť IP expertov
  • 6. – 7. októbra 2022 majú korporáty/chemické spoločnosti príležitosť stretnúť inovatívne strat-upy počas sprostredkovateľského podujatia.

Viac informácií o podujatí nájdete na oficiálnej stránke podujatia.

Pri vypĺňaní prihlášky si v časti „Settings“ v rámci položky „Support office“ vyberte TUKE ako Vašu podpornú inštitúciu. Následne Vašu prihlášku obratom radi potvrdíme v registračnom systéme podujatia. Ďakujeme.

Kontakt: Enterprise Europe Network pri UVP TECHNICOM, e-mail: een@uvptechnicom.sk