mar 25, 2022 | Ponuky na spoluprácu

Ponuky pre obchodnú a technologickú spoluprácu – marec 2022

Prinášame vám výber obchodných a technologických ponúk a požiadaviek zverejnených v marci 2022 v Databáze pre spoluprácu podnikateľov siete Enterprise Europe Network. Pre bližšie informácie o konkrétnej ponuke alebo požiadavke nás kontaktujte na een@uvptechnicom.sk.

Ponuky a požiadavky na obchodnú spoluprácu

Informačné technológie a počítače

BRDE20220303020 Nemecká spoločnosť poskytujúca služby v oblasti IT, ktorá ponúka inštaláciu, údržbu a opravy hardvérových a softvérových riešení IT, hľadá európskych partnerov pre dohody o spoločných podnikoch.

Nemecký MSP ponúka inštaláciu, údržbu a opravy IT systémov, ako sú riešenia nastupovania/odbavenia batožiny na letiskách, automaty na lístky v systémoch verejnej dopravy, systémy kontroly prístupu a stolné počítače/servery, smerovače/prepínače. MSP hľadá partnerov, ktorí ponúkajú podobné služby pre spoločné projekty s cieľom ponúknuť veľkým zákazníkom servisné zmluvy na technickú podporu vyššie popísaných systémov. Cielenými typmi spolupráce sú subdodávateľské zmluvy.

BRPL20220314029 Dynamicky sa rozvíjajúca najväčšia digitálna polygrafická spoločnosť v Európe, hľadá spoluprácu so zahraničnými pracovnými agentúrami.

Poľská dynamicky sa rozvíjajúca najväčšia spoločnosť v oblasti digitálnej tlače v Európe, hľadá spoluprácu so zahraničnými pracovnými agentúrami s cieľom zvýšiť ich počet zamestnancov a potenciál dostať sa na ďalšie trhy.

BRHR20220315010 Chorvátska spoločnosť, ktorá vyrába neaktívne digitálne mapy, hľadá spoločnosti, ktoré budú na základe zmluvy o outsourcingu snímať snímky z dronu.

Spoločnosť so sídlom v Chorvátsku vyvíja digitálne interaktívne mapy kempingov. Ich webová mapovacia platforma obsahuje mapy, ktoré sú vytvorené pomocou technológií dronov a spoločnosť hľadá spoločnosti na snímanie záberov z dronov, ktoré im pomôžu realizovať niektoré projekty lokálne. Majú záujem o spoluprácu s firmami zo západnej Európy. Spolupráca sa predpokladá na základe zmluvy o outsourcingu.

Zdravie a medicína/Spracovanie dreva

BRSI20220307002 Slovinský vývojár inovatívneho zariadenia na prevenciu karpálneho syndrómu hľadá partnerov na základe výrobnej zmluvy na výrobu veľkého množstva drevených krytov.

Slovinská spoločnosť vyvinula inovatívne drevené zariadenie pre lokálnu vibračnú terapiu na zmiernenie a prevenciu účinkov, ktoré môžu viesť ku karpálnemu syndrómu. Na výrobu vrchnej časti drevených krytov hľadajú výrobcov, skúsených vo výrobe drevených predmetov na CNC zariadeniach vo veľkom množstve. Spolupráca bude založená na dohode o výrobe.

Energie

BRPT20220311039 Portugalský MSP hľadá partnerov pracujúcich s inovatívnymi produktami obnoviteľnej energie, aby uzavreli zmluvu o obchodnom zastúpení alebo dohodu o distribučných službách.

Portugalská spoločnosť, ktorá komerčne pôsobí v oblasti obnoviteľnej energie (veterná a solárna energia) a energetickej účinnosti má záujem nadviazať spoluprácu (zmluvu o obchodnom zastúpení alebo dohodu o distribučných službách) s inými spoločnosťami, ktoré majú inovatívne energetické riešenia alebo produkty a hľadajú ich komercializáciu alebo distribúciu.

BRPT20220314047 Portugalský MSP hľadá partnerov s inovatívnymi a energeticky účinnými produktmi pre projekty čistenia odpadových vôd s cieľom uzavretia dodávateľskej zmluvy.

Portugalská spoločnosť, ktorá pracuje najmä v oblasti vývoja nových projektových príležitostí a ich implementácie v oblasti energetickej efektívnosti v čistiarňach odpadových vôd, hľadá nové komponenty a technológie, ktoré by začlenila do svojich projektov. Spoločnosť hľadá súkromné spoločnosti s cieľom uzatvorenia dodávateľské zmluvy.

BRPT20220314043 Portugalská spoločnosť hľadá nových partnerov ponúkajúcich riešenia pre energetický manažment na zmluvu o obchodnom zastúpení.

Portugalský MSP s 20-ročnými skúsenosťami v oblasti technickej analýzy, dizajnu, poradenských služieb pre koncových užívateľov/investorov a implementácie energetického manažmentu v budovách, priemysle a logistike, hľadá nové inovatívne produkty (riadiace zariadenia a softvér, senzory a meracie zariadenia), aby ich pridal do svojho ponukového portfólia. Spoločnosť hľadá súkromné subjekty na uzavretie zmluvy o obchodnom zastúpení.

Textil a odevy

BRPL20220314010 Poľský udržateľný výrobca odevov a bytového textilu z ľanu, hľadá dodávateľov ľanových látok.

Poľský udržateľný výrobca dámskeho oblečenia a bytového textilu z vysoko kvalitného ľanu, (so zameraním na ekologicky zmýšľajúcich zákazníkov a rešpektujúcich pravidlá fair trade) hľadá alternatívnych dodávateľov ľanových látok.

BRRO20220314054 Rumunský výrobca dámskeho oblečenia hľadá medzinárodných dodávateľov textilu na základe dodávateľských zmlúv.

Rumunská spoločnosť sa špecializuje na výrobu dámskeho oblečenia vrátane šiat, blúzok, sukní, nohavíc a tričiek. Výrobky sa vyrábajú z bavlny, menčestru, viskózy a ľanu. Spoločnosť má záujem rozšíriť svoju súčasnú sieť spolupracovníkov o medzinárodných obchodných partnerov schopných dodávať textil na základe dodávateľských zmlúv.

BRRO20220314052 Rumunský predajca športovej voľnočasovej obuvi hľadá výrobcov obuvi na výrobu privátnych značiek na základe dodávateľských zmlúv.

Rumunská spoločnosť predáva športovú obuv na voľný čas. Spoločnosť ponúka vysoko kvalitnú športovú obuv pre voľný čas, pre mužov a ženy, ktorí túžia po inovatívnych, originálnych dizajnoch. Spoločnosť má záujem rozširovať svoju sieť obchodných partnerov identifikáciou nových medzinárodných dodávateľov obuvi pod privátnym značením.

Elektronika, stroje, zariadenia

BRIT20220314039 Špičkový taliansky výrobca elektrických komponentov pre osvetlenie hľadá pravidelného dodávateľa vysoko kvalitných LED ovládačov.

Taliansky MSP, výrobca elektrických komponentov pre tradičné osvetlenie, sa snaží doplniť svoj vlastný sortiment o sadu LED ovládačov od nových dodávateľov. Hľadá sa vysokokvalitný a spoľahlivý produkt, schopný konkurovať hlavným európskym štandardným produktom a značkám. Ideálnymi partnermi sú výrobcovia LED ovládačov, ktorí majú záujem o export svojich produktov do zahraničia a sú schopní vyrábať produkty na mieru. Spoločnosť navrhuje Dohodu o distribučných službách a dohodu o výrobe.

Potravinárstvo

BRPL20220221025 Hľadá sa dodávateľ pšeničnej múky pre poľského výrobcu pekárenských produktov.

Poľský výrobca pečiva so sídlom v severovýchodnom Poľsku hľadá dodávateľov pšeničnej múky na spoluprácu v rámci dodávateľských zmlúv v krajinách EÚ. Spoločnosť hľadá výrobcov/dodávateľov pšeničných múk typ 500, typ 650 a typ 1850.

Automobilový priemysel

BRPL20220310005 Poľský veľkoobchod z automobilového priemyslu hľadá dodávateľov náhradných dielov a príslušenstva pre distribúciu na poľský trh.

Poľská spoločnosť pôsobiaca vo veľkoobchode a maloobchode s automobilovými dielmi a príslušenstvom hľadá zahraničných výrobcov a distribútorov všetkých druhov náhradných dielov a príslušenstva pre automobily, ktorí chcú zvýšiť predaj svojich produktov na poľskom trhu na základe zmluvy o distribučných službách.

Stavebníctvo

BRDE20220311002 Nemecký MSP pôsobiaci v oblasti opravy betónu hľadá subdodávateľov z východnej Európy so skúsenosťami v stavebnom sektore.

Nemecký MSP ponúka opravy betónových stavebných dielov a zariadení infraštruktúry poškodených prasklinami alebo koróziou pomocou moderných opravárenských procesov, ako je vstrekovanie suspenzií a živíc na báze cementu. SME hľadá stavebné firmy z východnej Európy, ktoré majú záujem pracovať na nemeckých stavbách ako subdodávateľ pod vedením majstra nemeckej spoločnosti.

BRDE20220307034 Nemecká spoločnosť vyvíjajúca najmodernejšie riešenia Greentech pre budovy a mestskú krajinu v meste budúcnosti, hľadá distribučných partnerov po celom svete.

Nemecká spoločnosť pôsobí v sektore stavebníctva, architektúry a v oblasti trvalo udržateľného rozvoja miest. Špecializuje sa na nové a inovatívne riešenia na oživenie mestských priestorov a zlepšenie cyklov zdrojov s osobitným zameraním na veľké mestá. Vyvinula jedinečný technický mechanizmus, ktorý umožňuje väčším rastlinám rásť horizontálne z fasády budovy.

Hutníctvo

BRHR20220314030 Chorvátska spoločnosť pôsobiaca v oblasti distribúcie a obchodu v sektore metalurgie ponúka zmluvu o distribučných službách a obchodné sprostredkovateľské služby.

Spoločnosť z Chorvátska, pôsobiaca v sektore hutníctva, špecializujúca sa na výrobu kovových výrobkov, ale aj na distribúciu, ponúka potenciálnym partnerom z Európy aj mimo nej zmluvu o distribučných službách a obchodné sprostredkovateľské služby.

Strojárstvo

BRAT20220309025 Hľadá sa výrobca nerezových prvkov v 1.4404 / 1.4571 a veľkých rozmeroch do 700x700x11000 mm.

Jedna rakúska spoločnosť má približne 80% podiel na celosvetovom celulózovom a papierenskom priemysle. Požiadavka smeruje k dielňam na výrobu nehrdzavejúcej ocele s rozsiahlym obrábaním vo vysokej kvalite. Inžinierstvo a výkresy budú dodané, vyžaduje sa len výroba.

BRFI20220307004 Fínska spoločnosť, ktorá navrhuje a vyrába horské bicykle hľadá európskeho výrobcu rámov horských bicyklov vyrobených buď z ocele, titánu alebo hliníka.

Táto fínska spoločnosť, ktorá začala s vlastným koníčkom majiteľov horských bicyklov, hľadá v Európe nového výrobného partnera pre rámy horských bicyklov. Hľadajú výrobcov oceľových, titánových a hliníkových rámov. Spolupráca bude prebiehať na základe dohody o výrobe.

Výroba nábytku

BRDE20220301027 Nemecký výrobca kancelárskeho nábytku hľadá subdodávateľov.
Nemecká spoločnosť je medzinárodným aktívnym výrobcom kancelárskeho nábytku a pracovných stoličiek. Hľadajú výrobcov čalúnnických komponentov (strihanie, šitie a čalúnenie). Potenciálni partneri by mali byť schopní poskytnúť spoločnosti kvalitné produkty a služby v rámci subdodávateľskej zmluvy alebo účasti v spoločnosti. Prípadne majú záujem o akvizíciu zodpovedajúcej spoločnosti.

Zvieratá/Krmivá

BRPL20220216005 Poľský výrobca krmív (aj bez GMO) hľadá dodávateľov komponentov krmív.

Spoločnosť z oblasti poľnohospodárstva poskytujúca komplexné služby pre farmy hľadá krmivá a zložky krmív (aj non-GMO) na prácu na základe dodávateľskej zmluvy.

BRLT20220302005 Litovský výrobca organického krmiva pre psov, hľadá výrobcov vzduchom sušeného mäsa, zeleniny a ovocia, ktorí by pracovali na základe dohody o výrobe.

Litovská spoločnosť vyrába organické krmivo pre psov. Spoločnosť hľadá suroviny na výrobu bio krmiva pre domáce zvieratá. Potrební sú výrobcovia mäsa sušeného na vzduchu: králik, voľne ulovené ryby (tresky, makrela, šprota, losos), pernatá zver (bažanty, kačice), ako aj rôzni dodávatelia zeleniny a ovocia sušenej na vzduchu. Spoločnosť by chcela pracovať na základe dohody o výrobe.

BRPL20220304001 Poľská spoločnosť z oblasti krmív pre domáce zvieratá hľadá dodávateľov všetkých druhov vedľajších produktov spracovania mäsa na základe dodávateľskej zmluvy.

Poľská spoločnosť sa špecializuje na výrobu širokého sortimentu čisto prírodných maškŕt pre psov. Na ich výrobu sa používajú rôzne vedľajšie produkty spracovania mäsa. Spoločnosť hľadá dodávateľov takýchto vedľajších produktov spracovania mäsa z krajín EÚ a mimo EÚ na základe dodávateľskej zmluvy.

Rôzne

BRRO20220303017 Rumunská spoločnosť hľadá výrobcov laminátových podláh keramickej sanitárnej keramiky a keramických obkladov (dlažieb a fajansy) pre vstup na rumunský trh na základe zmluvy o obchodnom zastúpení.

Spoločnosť sa nachádza v severovýchodnej časti Rumunska. Má záujem zastupovať zahraničné spoločnosti a rozvíjať rumunský trh s rôznymi modelmi laminátových podláh, keramickej sanitárnej keramiky a keramických obkladov (dlažieb a fajansy), na základe zmluvy (zmlúv o obchodnom zastúpení) s príslušným výrobcami.

BRFI20220308033 Fínsky MSP hľadá výrobcu plastových poštových tašiek z Európy.

Fínsky MSP ponúka balenie ako službu a teraz hľadá výrobcu plastových poštových tašiek z Európy s odbornými znalosťami o materiáloch a manipuláciou s polypropylénom (PP) polyetyléntereftalátom (PET). Očakáva sa tiež možnosť zvárania, šitia a tlače. Uprednostňovaným modelom spolupráce je dohoda o výrobe.

BRSI20220315018 Výkonný elektrický motocykel v segmente výkonných off-roadov a duálnych športov – dohoda o spoločnom podniku.

Mladá slovinská spoločnosť založená v roku 2021 chce vyvinúť, vyrobiť a súťažiť s elektrickým supermoto motocyklom. Firemné riešenie je momentálne vo fáze náčrtu alebo 3D modelu. Hľadajú laboratóriá a spoločnosti na vývoj a výrobu elektrických supermoto motocyklov v rámci dohody o spoločnom podniku v EÚ a mimo nej. Spoločnosť tiež hľadá investorov na podpísanie finančnej zmluvy.

Technologické požiadavky

TRNL20220224030 Holandská spoločnosť sa snaží zvýšiť recyklovateľnosť a zlepšiť obehovosť svojich obalov od marshmallow.

Holandský výrobca sladkostí hľadá alternatívne obalové materiály. V súčasnosti spoločnosť používa obaly s priehľadným okienkom, vyrobené z monopolypropylénu (PP). Hľadajú sa inovační (vývojoví) partneri a dodávatelia, ktorí majú k dispozícii udržateľné obalové riešenia, alebo pracujú na rozvoji cirkulárnosti v tejto oblasti. Ponúka sa obchodná dohoda s technickou pomocou. Ak to vyhovuje účelu, možno zvážiť aj iné dohody.

TRPT20220314041 Portugalská spoločnosť hľadá nových partnerov ponúkajúcich riešenia pre energeticky manažment na základe zmluvy o obchodnom zastúpení.

Portugalský MSP s 20 ročnými skúsenosťami v oblasti technickej analýzy, dizajnu, poradenských služieb pre koncových užívateľov/investorov a implementácie energetického manažmentu v budovách, priemysle a logistike hľadá nové inovatívne produkty (riadiace zariadenia a softvér, senzory a meracie zariadenia), ktoré by zaradil do svojho ponukového portfólia. Spoločnosť hľadá súkromné subjekty na uzavretie zmluvy o obchodnom zastúpení.

TRSE20220304023 Švédska spoločnosť ponúkajúca ortopedické výrobky pre zvieratá hľadá aplikáciu na skenovanie zranení.

Švédska výrobná spoločnosť poskytujúca ortopedické produkty pre zvieratá hľadá aplikáciu vyvinutú špeciálne pre skenovanie zranení. Nahrávanie skenov sa vykonáva buď do cloudovej služby alebo na server spoločnosti. Tým sa skrátia dodacie lehoty od skenovania po výrobu ortéz, čím sa zníži utrpenie zvierat. Spoločnosť hľadá vývojára aplikácií pre iPhone, ktorý môže poskytnúť komerčnú zmluvu s technickou pomocou alebo licenčnú zmluvu.

TRIT20220307012 Talianska spoločnosť hľadá technické know-how v oblasti technológie výroby batérií na základe dohody o výrobe. 

Tento taliansky MSP vyvinul najmodernejší koncept lítium-železofosfátového akumulátora. Spoločnosť chce rozšíriť svoje poslanie z produktového vývojára na výrobcu batériových blokov. Tento MSP hľadá dohodu o výrobe s európskymi spoločnosťami vybavenými všetkými výrobnými technológiami potrebnými na montáž akumulátorov: výrobné linky, špecifické procesy ako laserové zváranie stožiarov, správa údajov atď.

TRPL20220311010 Poľský MSP hľadá aktivity na výskumnú spoluprácu v oblasti vesmíru.

Poľský, dolnosliezsky start-up pôsobí vo vesmírnom priemysle od roku 2016. Tento MSP ponúka kompletný nanosatelitný systém a riešenia a hľadá partnera v podobe stredných a vysokých škôl zo všetkých krajín EÚ. Spoločnosť má záujem o aktivity výskumnej spolupráce.

Nenašli ste ponuku alebo požiadavku podľa vašich potrieb?  Vyhľadajte si ďalšie v databáze siete Enterprise Europe Network alebo nás kontaktujte na een@uvptechnicom.sk pre zverejnenie vašej ponuky, či požiadavky na spoluprácu do databázy.